Feedback Scoala Practica HCC - Testimoniale video si cum i-au ajutat pe participanti cursurile de la Scoala Practica de HR 100%.

Andrada Serban

Cluj-Napoca


"Participarea la acest Training m-a ajutat sa imi completez si sa imi imbunatatesc golurile ce le avem din perspectiva unui coordonator de echipa. Trainerul a fost fantastic si a transmis exact ce trebuia. Exemplele si proiectele in care am fost implicata au contat foarte mult. Multumesc ca am avut sansa sa intalnesc oameni cu calitati mari de la care cu siguranta am invatat enorm si voi aplica in viata de zii cu zii. Simt ca am crescut foarte mult."

Dana Mladen

Timisoara


"In primul rand doresc sa felicit intreaga echipa pentru acest proiect. Am venit cu niste asteptari care au fost ideplinite, ma va ajuta foarte mult faptul ca am acumulat partea practica cu exercitii, studii de caz si jocuri de rol. As recomanda acest program mai departe deoarece contine informatii de calitate si foarte apropiate de realitatea pieteti, mediul organizational. Aceste informatii nu le poti afla decat daca lucrezi cel putin 5 ani in doemeniul HR. Cu acest program te poti dezvolta si crea o cariera in Resurse Umane si Training fara exceptie."

Melisa Baieram

Timisoara


"Acest program intensiv la care am participat din cadrul Scolii Practice de HR mi-a depasit asteptarile. Calitatea ridicata a informatiilor, trainerii care au stiut cum sa mentina atentia participatiilor cu informatii foarte utile si actvitati practice interactive. M-au ajutat sa imi dezvolt abilitatiile de Recruiter si HR Specialist. Recomand acest program deoarece feedback-ul primit de la traineri, posibilitatea de a participa la proiecte reale cat si networking-ul intre participanti este extraordinar."

Tudor Daniel Moldovan

Cluj-Napoca


"Dupa foarte multi ani intr-un domeniu care nu imi era potrivit am reusit sa ma reorientez in sfarsit spre zona de HR datorita acestor cursuri la care am participat. M-a ajutat foarte mult sa inteleg cum functioneaza practic si ce trebuie sa fac in cadrul unei organizatii pentru a avea echipe motivate si determinate. Acesta este cu adevarat rolul unui om de HR bine pregatit. Toate aceste lucruri nu le poti dobandii prin teorie si doar participand la activitati si proiecte practice reale si actuale alaturi de profesionisti. Multumesc Scoala Practica HR pentru ca m-ati ajutat sa imi fac visul sa devina realitate."

Oana Pintilii

Iasi


"Intr-adevar ati livrat ceea ce ati promis. Am facut o investitie extraordinara si ma bucur ca am descis sa particip alaturi de voi la dezvoltarea mea. Raportul pret-calitate a fost in favoarea mea. Va multumesc si va admir pentru munca frumoasa si pentru cariera care ati ales sa o faceti cu mult profesionalism. Recomand cu incredere si celor care au deja experienta in acest domeniu cum am eu, aveti de invatat foarte multe si va urez SUCCES."