dezvoltarea profesionala
Dezvoltarea profesionala: De ce este important sa iti iubesti meseria?
Arata toate

HUMANVERSIA: Iubeste ce faci in timp ce faci

HUMANVERSIA: Iubeste ce faci in timp ce faci

Humanversia noua Tehnologie a viitorului

Secretul constă în capacitatea noastră de a face deosebirea între sens și scop. Aceste cuvinte sunt, de obicei, socotite ca fiind sinonime. Ai rămâne surprins cât de diferite sunt.
‚ – Scopul este un obiectiv sau un țel de atins.
‚ – Sensul este cum îți înțelegi viața, cum trăiești, cum asimilezi
și cum transformi în informație toate câte ți se întâmplă și tot ceea ce gândești. Înțelegerea merge mână în mână cu experiența.
Dacă ai un scop oarecare, dar bine definit, faptul că înțelegi sensul lucrurilor te va ajuta să atingi acel scop.
Chiar și cea mai precisă hartă din lume este inutilă dacă nu mergi nicăieri.“
– Lou Marinoff
Poți să rămâi așa cum ai înțeles la maturitate, anume că nu ți se potrivește ceea ce faci sau ca îți e greu sa schimbi ceva, și că nu se termină viața la finalizarea studiilor și găsirea unei cariere. Se pare ca mai apar și altele, iar viața e mai lungă decât am crezut iar lipsa dezvoltării inconștiente lasă urme adânci.
Să ajungi să-ți dai seama că ceea ce ai devenit nu se potrivește cu ceea ce ai simțit în copilărie, sau ceea ce este si ce simți în interiorul tău este diferit, că de fapt complexitatea și lucrurile dificile pe care le rezolvi nu te satisfac iar veniturile tale oricum ar fi, tot rămâne un gol.
Fiecare persoană se naște plin cu de toate, tot ce ii trebuie, iar tot ceea ce caută este în interiorul lui iar felul în care ne raportam la ceea ce facem în orice perioadă a vieții, face diferența.
Asta înseamnă acum am noua Tehnologie umană a viitorului, Humanversia e despre a rămâne la fel dar update permanent. Prin Humanversie poți să-ți schimb modul în care privești ceea ce faci și felul în care o faci ceea ce faci. Sentimentul pe care îl ai în timp ce faci orice aspect din viața ta atâta relațional cat și funcțional, atât în familie cat și în business este instrumentul tău tehnologic cel mai complex care schimba tot in orice moment. Ești comandant in sfârșit.
Iar noua tehnologie a viitorului, care o să fie cea mai căutată, este să te accepți și să-ți dai seama că schimbarea este în tine și că tu ai tot ce ai nevoie, iar ce ai nevoie este in interior și nu în exterior.
Asta este tehnologia viitorului care te va ajuta să treci prin viață cu bucurie și să poți permanent să-ți scrii fără nicio grijă noi linii de cod in ADN de care vei avea nevoie pentru că gandul e doar la tine, trebuie doar să le scrii / cuvintele sunt acolo codul este acolo in capul tău. Doar vrei să înțelegi când ai nevoie de el și să-l scrii să-ți asumi curajul de a de a fi cine ai fost menit să fi în acel moment. Sa rescri o noua linie de cod in ADN sa treci prin HUMANVERSIE inseamnă sa sti ce vrei si sa treci la acțiune cu gândul la final si spiritul- inima in prezent, consecvent până ce ai ajuns la următorul TU.
Succes in HUMANVERSIE!

Cartea Primii Pasi in Recrutare cuprinde o poveste fascinanata de motivatie si echilibru, o carte despre ce inseamna sa-ti iubesti meseria!

Poti comanda cartea “Primii Pasi in Recrutare” in format tiparit sau electronic chiar acum!