Alege un Coach

Subhia Keshta

Subhia Keshta

SuBi este expert in coaching pe dezvoltare personala si performanta, cariera, relatii si pe imbunatatirea abilitatilor de conexiune umana. “Indiferent de circumstante sau cat de imposibil pare a fi, cu strategii specifice si idei creativeTU POTI aduce orice vis la realitate.” Impreunavom deschide usi pe care nu credeai sa le ai vreodata.

Cristina Cristescu

Cristina Cristinescu

Mentor si coach certificat international (EMCC) cu peste 15 ani de experiență în dezvoltare individuala si de afaceri, leadership, comunicare globala si managementul schimbarii. Coachig in industrii unde detine expertiza: IT, telecomunicatii, bancar si auto. Expertiza academica, care a condus la lucrari publicate in reviste internationale.

Anca Fenesan

PHOTO-2023-03-21-13-36-32

Coach & Trainer de comunicare, antreprenor, cu un dram de umor si multă culoare. Este un om pasionat de comunicare si dezvoltare, inclusiv prin tehnicile artei teatrale. Specialitati: conexiunea si comunicarea cu oamenii dificili. Profesor specializat in dezvoltarea abilitatilor pentru adolescenta- Lions Romania.

Poza Geo

Geo Ivanov

Business & Life Coach, antreprenor, mentor, autorul cartii “HUMANVERSIA”și influencer în resurse umane. Are experiență solidă în domenii-cheie, de la coaching, dezvoltare personala, sanatate, vânzări, marketing, management, resurse umane, recrutare până la antreprenoriat și mentorat. A ținut prelegeri în universități de prestigiu, în companii de top din România și în multinaționale.

Picture1

Fazakas Mihály-Zsolt

Zsolt este Psiholog, terapeut în dezvoltare personală specializat în addicți în formare în psihodramă și DBT Terapie Dialectic Comportamentală.
Outdoor Trainer, experiență de 6 ani, expediții, cățărări supraviețuire dezvoltare personală în natură proces de expereintial learning, folosind elemente din natură și echipamente pentru autocunoaștere.

Claudia Pasca

Claudia Pasca

Un om ce iubește oamenii! Iar din acest motiv am îmbrățișat meseria de Coach,  tocmai pentru a le fi călăuză celor care își caută drumul spre ei înșiși. Pentru mine călătoria înspre sinele meu, a fost anevoioasă și plină de obstacole, însă coaching-ul a fost puntea de legătură între sensul vieții mele și sinele meu. În activitatea mea pornesc de la principiul că orice persoană deține toate resursele necesare pentru a reuși în viață.

Poti alege sa devii si tu un coach urmand programul HUMANVERSIA!