Blogul nostru

31 ianuarie 2020

Siguranta de sine si autenticitatea, ingrediente cheie in orice schimbare

Schimbarea este o masura care implica energie din partea celui care a decis sa o faca, iar efectele pe termen lung se vad in increderea si siguranta de sine
27 ianuarie 2020

Elibereaza-ti Vocea!

Vocea este o metafora a psihicului nostru, modul in care comunicam lumea noastra interioara. Cand ne nastem vocile noastre au forta, sunt puternice si...
21 ianuarie 2020

Ce presupune un internship in recrutare si ce beneficii au ambele parti implicate

Internship in recrutare ? Schimbările aduse de dinamica crescută din piața muncii contribuie la nașterea principalelor provocări întâmpinate în domeniul...
25 noiembrie 2019
training, recrutare motivare si retentie, HR

Introducere in Recrutare Motivare si Retentie cu Trainingul HCC- DAY 2

Training HCC Recrutare Motivare si Retentie - Fa primii pasi in lumea HR-ului cu Geo Ivanov. Descopera secrete si strategii care iti vor asigura dezvoltarea.
25 noiembrie 2019

Introducere in Recrutare Motivare si Retentie cu Trainingul HCC

Training de Negociere prin Persuasiune: drumul catre dezvoltarea profesionala. Alaturi de business owner-ul Geo Ivanov veti ajunge mai aprope de profilul negociatorului de succes.
18 noiembrie 2019

Workshop de Recrutare: HCC si Transylvania College

Constientizand importanta educatiei si nevoia integrarii elevilor in lumea profesionala, am organizat un Workshop de Recrutare: HCC si Transylvania College.
6 noiembrie 2019
training HR, recrutare, retentie, motivare,

Training de Resurse Umane si de Recrutare

Am conceput un Training de Resurse Umane si de Recrutare special pentru cei care au nevoie de metode de promovare a jobului, de talent finding si recrutare.
30 octombrie 2019

Povestea Negocierii prin Persuasiune- training HCC

Training de Negociere prin Persuasiune: drumul catre dezvoltarea profesionala. Alaturi de business owner-ul Geo Ivanov veti ajunge mai aprope de profilul negociatorului de succes.
30 octombrie 2019
strategii de recrutare

Strategii de recrutare prin branding

Te-ai gandit ca printre strategiile de recrutare se numara si brandul? Acesta poate poate deveni cel mai bun prieten al tau in procesul de recrutare daca il poti valorifica.