Blogul nostru

specialist hr

De au nevoie managerii de un specialist HR antrenat?

De ce ai nevoie de un specialist HR antrenat? Cum găsesc oameni buni? Cum îi păstrez? Cum îi ajut să crească și să își atingă obiectivele?
departamentul hr

Departamentul HR - Sufletul orcarei companii de succes

Departamentul HR - sufletul oricărei companii de succes. Dincolo de bugete, bilanțuri, rentabilitate, un al doilea element aparte - oamenii
planul de carieră

Cum ne ajută planul de carieră din perioada de inducție?

Probleme cu retenția angajaților? Astăzi împărtășim cu tine cum ne ajută planul de carieră pe care facem în perioada de inducție noilor angajați.
angajatori de top

Formarea continua, strategie pentru angajatori de top

De ce multi angajatori au dificultati in a angaja sau nu găsesc angajații de care au nevoie? O strategie pe care tot mai multi angajatori de top o folosesc.
Scoala Practică de HR

Au început înscrierile la Școala Practică de HR, un program 100% Practic

Au început înscrierile la Primul Master Privat, 100% Practic. în Resurse Umane din România. Școala Practică de HR, în Cluj, Iași, Timișoara.
Te poți specializa și după 30 de ani

Te poți specializa și după 30 de ani în resurse umane?

O întrebare pe care am primit-o de când organizăm training-uri pentru experții din companii. Te poți specializa și după 30 de ani în resurse umane?
specializare în resurse umane

Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane?

Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane? De unde știi că ești pe mâini bune și studiul se va vedea în rezultatele tale ulterioare?
motivatia angajatilor

Ce trebuie sa faci ca sa sporesti motivatia angajatilor la locul de munca

Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane? De unde știi că ești pe mâini bune și studiul se va vedea în rezultatele tale ulterioare?
profesionisti in resurse umane

Cum devenim profesionisti in resurse umane?

Sa fii un adevarat profesionist este un obiectiv important pentru persoanele care iubesc munca pe care o fac. Cum devenim profesionisti in resurse umane?