Brandul Personal vs Brandul de companie
Brandul Personal vs Brandul de companie in pandemie. Care este cheia succesului in afacerea ta?
primii pasi in recrutare
Primii Pasi in Recrutare – empatie, perseverenta si pasiune
Arata toate

Negocierea – un avantaj competitiv in mediul business

negocierea

Negocierea - un avantaj competitiv in mediul business

Pentru unii, negocierea este dificila, altora le vine natural sa negocieze. Tu in ce categorie te incadrezi? Daca ai optat pentru prima varianta, te astept la Webinarul GRATUIT referitor la Etapele Negocierii in Achizitii. In cadrul evenimentului voi impartasi din secretele negocierii, tactici si metode eficiente pentru rezultate de succes, pe care le poti aplica si tu cu incredere pe viitor.

Daca iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile de negociator, sa comunici mai eficient si sa apelezi la tehnici prin care ai rezultate, acest eveniment online este oportunitatea ideala in care poti afla informatii esentiale despre  negociere in achizitii. La webinar se va discuta despre situatiile in care se aplica diferite strategii de negociere, planificari si pregatiri ale proceselor de negociere, mentinerea relatiei cu furnizorii pentru facilitarea unor relatii de colaborare pe lunga durata si alte subiecte interesante pe care le vei descoperi in webinar.

De ce este important sa ai abilitati de negociere? Negocierea este un proces complex care implica o multitudine de factori si o multime de abilitati pe care unii oameni le au, insa…altii le pot dezvolta. Bineinteles, probabil nu toata lumea intelege negocierea sau nu isi doresc sa stie sa faca acest proces intr-un mod eficient pentru rezultate maximizate asupra afacerilor, da nu numai. Pana la urma, negocierea se poate desfasura aproape oriunde si in orice circumstanta.

Avantajul competitiv in fata concurentei este de cele mai multe ori modul in care negociezi! Asa ca…ce mai astepti? Este timpul sa faci diferenta in mediul de afaceri actual prin dezvoltarea abilitatilor de negociator.

Ce trebuie sa stii ca sa participi? Vei avea raspuns la toate intrebarile referitoare la Negociere gratuit! Trebuie doar sa te inscrii la Webinarul Gratuit referitor la Etapele Negocierii in Achizitii, accesand urmatorul link: https://scoalapracticahcc.webinarninja.com/live-webinars/426719/register

Acum este momentul sa investesti in dezvoltarea abilitatilor de negociere! Acceseaza acum Trainingul de Negociere HCC!

Este timpul sa te dezvolti profesional si personal prin intermediul TRAININGULUI DE NEGOCIERE ONLINE HCC! Vei invata lucruri noi si menite pentru procese de negociere de succ pe termen lung, la doar un click distanta. Este timpul sa faci ca afacerea ta sa iasa in evidenta!