Intrebari frecvente

Tot ce trebuie sa stii despre training-urile soft skills Scoala Practica HCC

Cat dureaza training-urile Soft Skills Hcc?

Sesiunile training-urilor de soft skills pe care le punem la dispozitia participantilor dureaza in functie de disponibilitatea trainer-ului si a celor care isi doresc sa sustina. Bineinteles, programul si durata difera de la un training la altul in functie de tematica si complexitivitatea subiectului.

Cum se pot plati training-urile?

In momentul de fata training-urile se pot plati online, cu cardul sau prin virament bancar. Detaliile platii si metodele sunt comunicate in momentul inscrierii la sesiunea dorita.

Se acorda diploma de participare?

Sigur ca da! Fiecare training HCC offline cat si cele online iti ofera diploma de participare la finalul modulului.

Cum ma inscriu la curs?

Momentan, pentru cursurile soft skills se completeaza formularul de inscriere, iar dupa trimiterea datelor de contact, ti se vor trimite detaliile referitoare la desfasurarea cursului. Pentru cursurile online este de asemenea necesara completarea formularului, iar procesul este asemanator. Trainerul va contacta participantii si va tine legatura cu acestia pentru a le comunica toate detaliile.

Cine tine training-urile soft skills?

Trainerii cursurilor soft skills sunt persoane cu experienta vasta ( circa 10-20 de ani) in domeniul in care activeaza. De asemenea, trainerii sunt diferiti in functie de modulul selectat.