Inteligenta Emotionala
De ce sa aplici Inteligenta Emotionala in Resurse Umane?
diploma sau experienta
Ce alegi, Diploma sau Experienta in HR?
Arata toate

De ce majoritatea expertilor se lovesc de stagnarea in cariera?

cariera

De ce majoritatea expertilor se lovesc de stagnarea in cariera?

Exista multe cauze pentru care expertii romani stagneaza in cariera. Astazi detaliem pentru tine doua din cele mai importante cauze si iti oferim si cateva solutii practice, pentru a continua sa te dezvolti in domeniul resurselor umane.

Asadar, ce lipseste si ce ii face pe experti sa bata pasul pe loc in cariera? Si, mai ales, cum poti depasi cu adevarat aceste bariere, daca chiar tu te afli in aceasta situatie?

 

Contextul de inevitabilitate

Pentru a te asigura ca nu stagnezi sau ca iesi din aceasta capcana este foarte important sa iti construiesti un context de inevitabilitate.

La ce ma refer?

Daca obiectivul tau este sa faci o plimbare de 30 de minute in fiecare seara, iti cumperi un caiet, un carnet sau o agenda in care notezi zi de zi ca ai facut plimbarea propusa.

Insa ti acest caiet LA VEDERE. Tot timpul.

Atat faptul ca l-ai cumparat, cat si faptul ca il in fata ochilor pe parcursul zilei te va ajuta sa-ti ti promisiunea si sa nu ratezi nicio zi.

Training-uri Soft Skills Online

Mediul potrivit pentru crestere

Daca vrei sa fii sigur ca evoluezi in resurse umane, ia initiativa. Poti incepe cu lucruri simple: citesti o carte noua, foarte buna in domeniul tau, a ceri feedback sau mentorat de la un coleg mai experimntat, participi la un eveniment, un workshop sau un curs practic, unde iti poti dezvolta abilitatile.

Aceste lucruri te vor ajuta cu siguranta. Daca insa vrei cu adevarat sa treci la urmatorul nivel in resurse umane, vrei rezultate concrete, nu vrei sa mai pierzi timp si energie sau sa te frustrezi ca nu evoluezi, ai nevoie de un mediu potrivit de crestere.

Ai nevoie de o comunitate dedicata cresterii tale. Formata din metori si experti care te pot invata ce ai nevoie sa stii, care iti pot cultiva noi abilitati. In acelasi timp, o comunitate de oameni care vor sa obtina aceleasi rezultate ca si tine — alti specialisti HR care vor sa evolueze in cariera.

Acum ai cu cine sa iti dezvolti cariera in resurse umane

Inscrie-te la Scoala Practica de HR 100%, master-ul privat in resurse umane, care te va duce la urmatorul nivel in cariera ta, fie ca esti incepator in resurse umane sau esti specialist si vrei sa-ti cresti performanta si rezultatele.