Traininguri Soft Skills HCC online

Oferim programe de training online pe diferite domenii, pentru cei care isi doresc sa-si aprofundeze cunostintele prin metode si tehnici specializate, exercitii practice si analiza pe cazuri reale. Trainingurile HCC online iti ofera informatii esentiale, alaturi de experiza specialistilor in domeniu.

Traininguri si cursuri online disponibile

TRAINING RESURSE UMANE pe Recrutare, Headhunting si Motivarea  Personalului

Curs practic de recrutare, cu numeroase exemple din domeniile: Inginerie, Pharma, Vanzari, Management, HR, Accounting, I.T., Resurse Umane, Productie etc.;Canalele prin care facem sourcing ”talent finding”. Metode de recrutare, metode de promovare a job-ului, metode de contactare si abordare a candidatilor.

Curs online de resurse umane pe recrutare personal

Detalii si inscrierI

TRAINING Negociere si Vanzare prin Persuasiune

Dezvoltarea stilului de Negociere prin persuasiune si dezvoltarea inteligentei emotioanle pentru a intelege si descifra mai bine interlocutorul. Insusirea de noi abilitati de vanzare prin noi tehnici aplicate prin psihologia moderna si dezvoltarea relatiei interumane cu partenerul de negociere.

Curs online de Negociere si Vanzari

Detalii si inscrierI

Training Leadership Coordonarea si Motivarea Echipelor

Pregatirea si dezvoltarea angajatilor cheie pe urmatoarele competente: “Leadership, Motivare si Fidelizare,”, “Comunicare, relationare si Coordonare “. Vei invata sa-ti dezvolti abilitatile de lider si cum sa poti influenta si coordona mai bine echipa spre rezultate mult dorite.

Detalii si inscrierI

Training Cultura Organizationala

Cursul de cultura organizationala este alcatuit pentru a exploara, consolida, si de a schimba si a dezvolta modele organizationale eficiente. Asadar, coachingul pe acest subiect isi propune sa ofere un model de dezvoltare pentru analiza membriilor organizatiei si cum pot interactiona cel mai bine cu mediul de lucru si felul in care sunt indeplinite obiectivele.

Detalii si inscrierI

Sesiuni COACHING 1 to 1

Este momentul sa iti  depasesti limitele si sa iti valorifici cu adevarat talentele ascunse, cu ajutorul suportului oferit de acest program de Coaching 1 to 1. Prin accesarea acestor sesiuni de coaching iti vei putea recastiga echilibrul interior, atat in viata personala cat si cea profesionala. Devino cea mai buna varianta a ta si fii multumim de viata pe care o traiesti, inspira-i pe ceilalti si gandeste pozitiv pentru rezultate exceptionale!

Detalii si inscrieri coaching

Training online Marketing Digital si Promovare Business

Vrei sa iti dezvolti afacerea si sa obtii profit prin promovarea in mediul online? Scopul acestui training online este ca tu sa inveti toate etapele promovarii ale afacerii tale in mediul online, dar si etapele crearii webite-ului tau.

Detalii si inscriere

NOU!

Training Online Managementul Schimbarii si al Stresului

O noua abordare Home Office

REMOTE ONLINE LIVE

Viata unei companii este influentata foarte puternic de procese care sunt legate de managementul schimbarii si al stresului. Iar, cand organizatiile trec prin perioade de criza, trebuie sa avem grija de toti membrii implicati. Acest training se focuseaza pe identificarea cauzelor presiunii si reechilibrarii prin aplicarea unor tehnici specifice, astfel ca tu si echipa ta sa fiti productivi si motivati chiar si in situatiile de criza. 

Detalii si inscriere

Training Legislatie Administrare Personal,

Codul Muncii si Modificari Contractuale

Un curs esential pentru toti cei care se confrunta cu aspecte legate de administrarea personalului. Vei invata importantele aspecte legate de modalitatile de contractare, vei cunoaste principalele prevederi legislative cu privire la personal si al proceselor de fiscalitate. Dar pe deasupra, vei simti cresterea sentimentului de control asupra documentelor si a modalitatilor de gestionare al aspectelor administrative ale afacerii tale.

Detalii si inscriere

Training Microsoft Excel

Un curs necesar pentru toti oamenii care au de-a face cu interpretarea datelor, administrarea acestora dar si realizarea calculelor si a costurilor in mod frecvent. Acest curs iti ofera informatiile de baza pentru ca tu sa capeti abilitatile digitale necesare pentru avansarea in cariera sau pentru gestionarea in mod eficient a anumitr sarcini.

Detalii si inscriere

Training de Branding Personal

Un curs online alcatuit de catre specialisti in sectorul brandingului si este dedicat tuturor celor care isi doresc sa isi aprofundeze abilitatile de transmitere a mesajelor prin intermediul unei imagini personale solide, pozitive si valoroase in sectorul de activitate. Invata acum modul in care prin intermediul cresterii nivelului de credibilitate iti vei spori reteaua de parteneri pentru rezultate eficiente in afacerea ta!

Detalii si inscriere
Inscrie-te si dezvolta-ti abilitatile dorite!
  • Esti manager sau teamleader si iti doresti sa-ti coordonezi echipa cat mai eficient pentru rezultate maxime.

  • Esti pasionat de recrutare si vrei sa aflii informatii din domeniu sau esti recruiter si iti doresti “tips & tricks” de la specialisti in domeniu.

  • Lucrezi in departamentul de vanzari sau achizitii si iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile si tehnicile de vanzare.

  • Pur si simplu esti pasionat de unul dintre domeniile pe care le abordam in training-urile noastre online si vrei sa inveti mai multe de la experti in domeniu.

  • Daca iti doresti sa te dezvolti profesional si personal pe unul dintre domeniile abordate in sesiune noastre de training.

  • Vrei sa incepi o cariera in resurse umane si recrutare de personal.

  • Poti sa-ti dezvolti abilitatile de negociere atat la job, cat si in relatiile personale.

  • Poti sa te specializezi ca si recruiter cu cele mai noi tehnici aplicate de specialisti.

  • Modalitati de motivare si retentie a echipei.

  • Comunica inteligent si dezvolta-ti relatii sanatoase, atat cu colegii cat si cu clientii.

Cum a fost la Trainingurile HCC:

inscriere training online