specialist hr
De au nevoie managerii de un specialist HR antrenat?
planul de carieră
Cum ne ajută planul de carieră din perioada de inducție?
Arata toate

Departamentul HR - Sufletul orcarei companii de succes

departamentul hr

Despre oameni se spune că sunt „the salt of the earth”/ „sarea pământului”. Această zicală ilustrează valoarea oamenilor și savoarea pe care aceștia o dau mediului în care se află. În aceeași direcție, credem și știm pe baza experienței noastre cu peste 1000 de companii românești că departamentul HR este sufletul oricărei companii de succes.

De ce? Dincolo de bugete, bilanțuri, rentabilitate, profit, aspecte esențiale și ușor de măsurat în orice companie, indiferent de mărimea ei, există un al doilea element, mult mai aparte prin complexitatea sa. De fapt, elementul fără de care cifrele din companii nu ar exista.

Vorbim de oameni. De echipe. Iar primii responsabili pentru o echipă sunt liderii și departamentul de resurse umane. Departamentul de resurse umane este format din „super-detectivi” bine antrenați în ceea ce privește mintea și sufletul candidaților. Ei sunt cei care ar trebui să introducă într-o companie acei oameni performanți, care se potrivesc perfect în mediul creat și susținut de către lideri.

Specialiștii în resurse umane sunt un motor extrem de important, atât în crearea echipelor cât și în întregirea echipelor care mai au nevoie, poate, de doar câteva elemente pentru a funcționa la capacitate maximă sau, de ce nu, echipelor aflate în creștere accelerată, cu o cultură organizațională puternică, care vor să rămână aliniați cu principiile care i-au dus la succes și care știu că un candidat dispus să lucreze în companie, nu este neapărat candidatul potrivit.

Angajând oameni potriviți, creem fericire la locul de muncă, satisfacție, iar asta duce, automat, la productivitate, clienți fericiți și o creșterea semnificativă a brand-ului de angajator, vizibilă în vânzările companiei.

Vrei să înveți cum să faci și cum să susții pe termen lung un proces de inducție și un plan de carieră ca la carte?

Școala Practică de HR 100% este locul cel mai potrivit.