Siguranta de sine si autenticitatea, ingrediente cheie in orice schimbare
Ce abilitati cheie poti dezvolta prin training-uri soft skills?
Arata toate

Dezvoltarea societatii prin resurse umane si HR

webinar recrutare personal

Dezvoltarea societatii prin resurse umane si HR

Participarea la evoluția și la bunăstarea societății actuale se poate realiza prin resurse umane. Atât timp cât această participare are un background sănătos, bine documentat și se efectuează prin transmiterea unei informații calitative, nu contează domeniul de activitate.

Cum a decis Geo Ivanov să ajute la crearea unei societăți mai bune? Oferind servicii și produse de calitate.

Cum obținem aceste rezultate și cum realizăm o recrutare corectă? ÎN TIMP. Dacă investim timp și acționăm conform unui plan bine conturat, veți observa magia: propulsarea în rândul celor mai buni din domeniul în care activați.

,,Pentru că toate aceste aspecte legate de HR se răsfrâng în servicii și produse, de înaltă sau de slabă calitate, în funcție de cum se simt acele persoane la job. Doresc să am parte de produse și servicii de bună calitate; acesta este scopul și misiunea finală. Vreau să văd mai mulți oameni care zâmbesc și își iubesc meseria, oriunde și orice ar face, indiferent de remunerație.” a mărturisit acesta în cartea intitulată Primii Pași în Recrutare.

Mai mult decât atât, antreprenorul afirmă că lipsa experienței sau a cunoștințelor nu reprezintă un impediment în calea celor care doresc o reconversie profesională. Geo Ivanov susține că putem, numai după 4 luni, să devenim buni recruiteri, iar, după un an, putem ajunge specialiști. CUM? Urmând pașii descriși în cartea sa.

De ce să luați în considerare o carieră în domeniul resurselor umane?

Chiar și în era tehnologiei, recrutarea reprezintă un job-cheie, un job al viitorului.

În acest domeniu niciodată nu veți fi îngrijorați că un robot ar putea să vă înlocuiască.  Networking-ul și headhunting-ul pot fi realizate doar de oameni, doar prin comunicare și creativitate.

Vrei sa aflii mai multe informatii din domenii diversificate? Training-urile specializate HCC sunt raspunsul tau!

Iti propunem sa participi la sesiunile de training specializate organizate de noi pentru a descoperi informatii pretioase din diverse domenii. Training-urile Soft Skills HCC  iti ofera metode 100% practice pe care le poti folosi cu succes in viata ta profesionala!