diploma sau experienta
Ce alegi, Diploma sau Experienta in HR?
provocarile anului 2018 pentru HR
Provocarile anului 2018 pentru HR
Arata toate

Parerile participantilor conteaza

Parerile participantilor

Parerile participantilor conteaza

Ai auzit de Scoala Practica de HR 100% si nu stii sigur daca e potrivita pentru tine? Parerile participantilor conteaza. Vezi cateva din parerile participantilor la cursurile pe care le organizam in Romania.

“Intr-adevar ati livrat ceea ce ati promis. Am facut o investitie extraordinara si ma bucur ca am descis sa particip alaturi de voi la dezvoltarea mea.

Raportul pret-calitate a fost in favoarea mea.

Va multumesc si va admir pentru munca frumoasa si pentru cariera care ati ales sa o faceti cu mult profesionalism.

Recomand cu incredere si celor care au deja experienta in acest domeniu cum am eu, aveti de invatat foarte multe si va urez SUCCES.” — Oana

 

“Dupa foarte multi ani intr-un domeniu care nu imi era potrivit am reusit sa ma reorientez in sfarsit spre zona de HR datorita acestor cursuri la care am participat.

M-a ajutat foarte mult sa inteleg cum functioneaza practic si ce trebuie sa fac in cadrul unei organizatii pentru a avea echipe motivate si determinate.

Acesta este cu adevarat rolul unui om de HR bine pregatit.

Toate aceste lucruri nu le poti dobandii prin teorie si doar participand la activitati si proiecte practice reale si actuale alaturi de profesionisti.

Multumesc Scoala Practica HR pentru ca m-ati ajutat sa imi fac visul sa devina realitate.” — Tudor

“Am facut parte din acest program practic in care ne-am dezvoltat activitatile si cunostintele in HR.

Am luat parte la Traininguri si chair am facut parte din echipa care a organizat si programe de Teambuilding, pe langa asta am fost implicata si in procesele de recrutare reale.

Toate aceste lucruri m-au ajutat sa imi gasesc ulterior un Job in HR intr-o companie de IT din Cluj intr-un timp foarte scurt.

Multumesc pentru profesionalismul si suportul acordat, recomand cu incredere acest program.” — Liana

 

“Acest program intensiv la care am participat din cadrul Scolii Practice de HR mi-a depasit asteptarile.

Calitatea ridicata a informatiilor, trainerii care au stiut cum sa mentina atentia participatiilor cu informatii foarte utile si actvitati practice interactive.

M-au ajutat sa imi dezvolt abilitatiile de Recruiter si HR Specialist.

Recomand acest program deoarece feedback-ul primit de la traineri, posibilitatea de a participa la proiecte reale cat si networking-ul intre participanti este extraordinar.” — Melisa

Vrei sa devii un adevarat profesionist in resurse umane si sa inveti de la traineri care au rezultate foarte bune in domeniul tau?

Inscrie-te la Scoala Practica de HR, master-ul privat in resurse umane, care te ajuta sa acumulezi toate abilitatile de care ai nevoie pentru excela in domeniul resurselor umane.