Te poți specializa și după 30 de ani
Te poți specializa și după 30 de ani în resurse umane?
motivatia angajatilor
Ce trebuie sa faci ca sa sporesti motivatia angajatilor la locul de munca
Arata toate

Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane?

specializare în resurse umane

Pentru a te asigura că ai rezultate

Poate lucrezi în resurse umane și vrei mai mult de la tine. Poate conduci o echipă și vrei ca oamenii tăi de HR să producă rezultate extraordinare. Sau, poate, pur și simplu vrei o reorientare în carieră și te gândești la zona de resurse umane. Întrebarea care se pune e: Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane? De unde știi că ești pe mâini bune și că studiul se va vedea și în rezultatele tale ulterioare?

În primul rând, dacă cauți pe google „specializare în resurse umane”, în afara școlilor publice de profil, care, din păcate, au o natură teoretică și nu cultivă abilități, deci nu generează rezultate concrete și specializărilor de tip „inspector în resurse umane”, pare că nu ai foarte multe opțiuni.

Cel mai des, au loc două situații:

  1. Cei care vor să se angajeze pentru prima dată în resurse umane, caută posturi de internship și învață făcând. Aceasta este o abordare foarte bună, dacă ești angajat de o companie foarte bună și ai timp și răbdare să treci prin toate stadiile, de la Junior, la Senior HR Specialis și să crești continuu.
  2. Managerii care vor să-și ajute angajații să se perfecționeze și înțeleg rolul educației și dezvoltării profesionale, asigură workshop-uri și training-uri, unde, pe parcursul a una sau două zile, recruiterii își pot rafina anumite tehnici și strategii și pot să vadă munca lor din alte perspective decât cele pe care le știu sau le fac deja

Dar oare este asta deajuns, dacă vrei să devii expert?

Este de ajuns dacă ai deja expertiză și vrei să treci la nivelul următor?

Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane?

  1. Ce rezultate au cei care te învață?
  2. Ce rezultate au cursanții celor de la care vrei să înveți?
  3. Cei care te învață, aplică zi de zi ceea ce predau?
  4. Vrei să ai rezultatele celor de la care înveți?

Patru întrebări simple care pot să separe specializări oarecare de specializarea de care tu ai nevoie.

Am lansat Școala Practică de HR 100% tocmai pentru că știm, in contactul nostru cu piața românească, din lucrul cu peste 1000 de companii, de la cele mai mici, la cele mai importante, că persoanele care vor să se specializeze în resurse umane au nevoie de un tip de pregătire cât mai practică, bazată pe situații și cazuri concrete, de tehnici învățate din practica si de la specialisti care fac asta zi de zi și nu numai din teorie.

Dacă vrei să te specializezi în resurse umane, alege Scoala Practică de HR 100%.

Fă parte din grupul specialiștilor în resurse umane, participând la primul Master Privat de Resurse Umane din România. Un curs practic și intensiv, 6 luni de pregătire cu psihologi, manageri și recruiteri cu experiență, care performează în acest domeniu.

„Nu-i poți învăța pe oameni ceea ce știi. Îi poți învăța doar ceea ce ești.”Jean Jaures

Înscrie-te pentru sesiunea ce incepe in toamana, mai sunt doar cateva locuri libere.

P.S. Locurile sunt limitate si acum suntem in perioadade reducere.