Povestea Negocierii prin Persuasiune- training HCC
Workshop de Recrutare: HCC si Transylvania College
Arata toate

Training de Resurse Umane si de Recrutare

Coaching Geo Ivanov

Recrutarea este despre oameni. Recrutarea este despre tine si despre candidatul pe care ti-l doresti in echipa ta. Recruiterii trebuie sa fie empatici, sa fie rabdatori. Trebuie sa asculte cu adevarat oamenii. Numai in aceste conditii succesul va fi garantatat pentru toate partile: angajator, angajat si recruiter.

Ca orice lucru, si recrutarea se invata. Din acest motiv, am conceput, in urma unei vaste experiente in domeniul HR, Training-ul de Recrutare, Motivare si Retentie. Informatiile oferite de Geo Ivanov vor deveni metodele tale de promovare a jobului, de contactare, de talent finding si de recrutare.

Vei decsoperi cum poti aplica strategiile de vanzari si marketing in procesul de Recrutare chiar daca nu esti o persoana de vanzari sau daca acest proces se afla in afara zonei tale de confort. Vei afla despre magia cuvintelor. Cele care te pot ajuta sa creezi texte de impact pentru a atrage cat mai multi candidati.

Iti vom dezvalui secretele a peste 10 ani de activitate pentru o recrutare reusita, precum modalitatea de comunicare, empatia si tehnici de persuasiune. Recutarea, pentru noi, este sinonim cu negocierea. Asadar te vom invata cum, prin perseverenta si printr-un brand unic, sa-ti creezi echipa de vis.

Printre punctele care vor fi dezvoltate se numara: modalitati de contactare si abordare a candidatilor(Cold Calling, LinkedIn, Social Media), Metoda STAR, strategii de motivare si retentie a personalului, metode de evaluare a personalului. Mai mult decat atat, consideram procesul recrutarii asemanator cu cel gastronomic. Reusita survine in momentul in care respectam anumiti pasi. Acesti pasi in recrutare sunt reprezentati de tehnici. In acest sens, iti vom oferi tehnicile unui feedback constructiv, cu impact, condus spre schimbare si imbunatatire. In plus, vom avea parte de studii de caz, situatii si scenarii, tips&tricks din domeniu, usor de aplicat si cu rezultate garantate.

Cu ce ne dorim sa te imbogatim in urma acestui training?

⁕Capacitatea de a descoperi cele mai eficiente metode de recrutare.

⁕Intelegerea necesitatii de a motiva angajatii.

⁕Dezvoltarea celor mai bune strategii de oferire a feedback-ului.

Daca esti:

⁕Recruiter

⁕ HR Specialist

⁕Leader- care aspira la o constanta evolutie

⁕La inceput de drum, dar iti doresti dezvoltare, afirmare si succes pe plan profesional

Atunci acest Training de Resurse Umane si de Recrutare este pentru tine si asteptam sa ne contactezi sau sa te inscrii online la urmatoarele evenimente.