atitudine sau competentele tehnice
Ce alegem: atitudine sau competentele tehnice?
Fii parte dintr-un mediu performant
Fii parte dintr-un mediu performant in resurse umane
Arata toate

Dezvolta-te in resurse umane alaturi de specialisti in domeniu

resurse umane

Dezvolta-te in resurse umane. Ia parte la proiecte reale, alaturi de specialisti in domeniu

Azi am o intrebare pentru tine. Cum poti sa te dezvolti cel mai mult, dar si cel mai rapid in resurse umane? Ce poti face daca esti determinat sa cresti in domrniul resurselor umane? De unde inveti? De unde iti iei informatie? De unde incepi? Cum iti poti imbunatati abilitatatile?

De cand am deschis Scoala Practica de HR 100%, acest lucru este posibil si pentru tine. Insa nu oricum. O sa iti explic de ce spun acest lucru.

Nu vei fi extraordinar in resurse umane daca faci lucrurile asa cum le-ai facut pana acum. Daca nu participi la training-uri. Daca nu te educi. Daca nu te pui in contexte noi, alaturi de oameni foarte buni, care au deja rezultatele pe care tu ti le doresti.

Nu vei fi extraordinar daca inveti de la aceleasi oameni si aplici aceleasi metode in fiecare zi.

Poti deveni un profesionist in resurse umane, luand parte la proiecte reale, alaturi de profesionisti din domeniu.

Foarte multi specialisti HR si-ar fi dorit aceasta oportunitate acum cativa ani. O scoala dedicata resurselor umane. Bazata nu pe teorie, ci pe munca practica, pe ceea ce functioneaza in piata din Romania in acest moment.

Mai sunt doua saptamani in care te poti inscrie pentru sesiunea din toamna a Scolii de HR. Locurile sunt limitate.

Incepe dezvoltarea la nivel profesionist in Resurse Umane in cadrul Scolii Practice de HR 100%. Iti poti dezvolta abilitatile si cunostintele la un nivel profesionist. Recrutare, Sisteme de Motivare si Evaluare, Training, Leadership, Public Speaking, Marketing si vazarea jobului, Dezvoltarea Brandului de companie.