cum alegem o cariera
Ce trebuie sa luam in considerare si cum alegem o cariera?
Brand-ul de angajator
Unelte din viitor — Brand-ul de angajator
Arata toate

Scoala Practica de HR 100 % in orasul tau — 3 motive sa te inscrii acum

Scoala Practica

Scoala Practica de HR 100 % in orasul tau — 3 motive sa te inscrii acum

In acest moment pot participa la master-ul intensiv de 6 luni oferit de Scoala Practica. Este un program oferit expertilor in resurse umane sau pasionatilor de resurse umane care vor o reorientare in cariera. Stii orasele in care sunt deschise inscrierile in acest moment?

Inscrierile sunt deschise pentru Timisoara, Iasi si Cluj, asa ca, daca vrei ca resursele umane sa nu mai fie un secret sau o provocare pentru tine, ci domeniul unde esti cel mai bun, nu mai sta pe ganduri!

 

Ce inveti la Scoala Practica de HR 100%?

  1. Procese de recrutare
  2. Motivare, Evaluare si Retentie
  3. Psihologia Angajatorului si Psihologia Angajatului
  4. TeamLeadership si Dezvoltare

Un program 100% Practic

Scoala Practica de HR este un program practic 100% care se bazeaza pe proiecte reale si exemple clare din diferite companii cu diferite domenii de activitate, unde vei participa activ alaturi de profesionisti din domeniu.

 

Traineri cu rezultate in domeniul HR

Unul din beneficiile fundamentale, inveti de la traineri care au deja rezultate extraordinare in domeniul resurselor umane. Stiu ce functioneaza si sunt gata sa impartaseasca cu tine tot ce stiu.

Oamenii, Pasiunea, Evolutie si Dezvoltare sunt atributele care ne-au unit in acest proiect indraznet spre a schimba si contura destine si cariere de succes.

Vrei sa faci acum primul pas si sa incepi cariera ta in resurse umane alaturi de Scoala Practica de HR 100%?

Participa la master-ul privat de resurse umane, un program intensiv de 6 luni, care te va pune pe drumul excelentei in resurse umane, crescandu-ti abilitatile de care ai nevoie.