angajatori de top
Formarea continua, strategie pentru angajatori de top
Te poți specializa și după 30 de ani
Te poți specializa și după 30 de ani în resurse umane?
Arata toate

Au început înscrierile la Școala Practică de HR, un program 100% Practic

Scoala Practică de HR

Au început înscrierile

Au început înscrierile Școala Practică de HR, Primul Master Privat, 100% Practic în Resurse Umane din România, un program de 6 luni, adresat persoanelor care lucrează în resurse umane și companiilor românești care doresc să își dezvolte angajații pe care îi au deja.

Master-ul este un program privat, intensiv, care se bazează pe proiecte reale și exemple clare din diferite companii unde vei participa activ alături de profesioniști din domeniu.

Cursurile ating subiecte precum: resurse umane, employer branding, inteligență emoțională, strategii de motivare și retenție, leadership și public speaking și se adresează atât profesioniștilor din sfera resurselor umane care vor să devină mai buni în ceea ce fac, cât și persoanelor care vor o reorientare în carieră, optând pentru domeniul resurselor umane.

Școala Practică de HR

Au început înscrierile La Scoala Practică de HR pentru sesiunea Octombrie 2017, în Cluj-Napoca, Timișoara și Iasi

Dacă vrei să devii un adevărat profesionist în resurse umane, să te perfecționezi în Recrutare & Headhunting, Sisteme de Motivare și Evaluare, Marketing și Promovarea Jobului, Psihologia Angajatului și Psihologia Angajatorului, Înscrie-te pentru sesiunea Octombrie 2017.

Școala Practică HCC este un proiect îndrăzneț dezvoltat cu pasiune alături de persone din diferite companii cu expertiză în domeniul lor de activitate, care cred încă intr-o societate Românească mai bună.

Dorința noastră este de a schimba perspectiva resurselor umane în organizații și a crea un climat mai sănătos cu servicii de calitate. Noi, în România, suferim încă de o lipsă de informații și dezvoltare în această direcție.

Noi, Credem, Știm și Facem, pentru că se poate și mai bine!

Începe dezvoltarea la nivel profesionist în Resurse Umane în cadrul Școlii Practice de HR 100%

Înscrie-te la Primul MASTER Privat în Resurse Umane, 100% Practic marca HCC, – Sesiunea Octombrie 2017, Cluj, Timișoara și Iași.